Pekárna ADÉLKA a.s.
Pekárna ADÉLKA a.s.
Pekárna ADÉLKA a.s.
Pekárna ADÉLKA a.s.
Pekárna ADÉLKA a.s.
Pekárna ADÉLKA a.s.
Pekárna ADÉLKA a.s.
Pekárna ADÉLKA a.s.
  • Mlýn ADÉLKA a.s.
  • Pekárna ADÉLKA a.s.
  • Cukrárna ADÉLKA a.s.
  • Lahůdky ADÉLKA a.s.
  • Hotovky ADÉLKA a.s.
  • Mlýn ADÉLKA a.s.
  • Pekárna ADÉLKA a.s.
  • Cukrárna ADÉLKA a.s.

Projekt

Název projektu:

Vývoj nových receptur a hodnocení kvality mlýnských produktů

Popis projektu:

ADÉLKA a.s. realizuje v letech 2017 -2018 inovační projekt , ve kterém by ráda rozšířila portfolio svých výrobků o celozrnné, vícezrnné a těstárenské mlýnské směsi, které by sloužily pro přípravu celozrnného, vícezrnného chleba a pečiva. Dále pak rozšíření nabídky o těstárenské mouky. 

Cíl projektu:

Inovace povede k rozšíření portfolia mlýnských výrobků, díky kterým společnost ADÉLKA a.s. zvýší svoji konkurenceschopnost a posílí svoje postavení na trhu s moderními mlynářskými produkty, jako jsou směsi pro přípravu celozrnného, vícezrnného chleba a pečiva a těstárenských mouk.

Cíl operace:

Cílem je podpora inovací při zpracování zemědělských produktů a jejich uvádění na trh.

Spolupracující subjekt:

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze.

Předpokládané datum ukončení fyzické realizace projektu: 31.10.2018

Projekt je spolufinancován z Evropského zemědělského fondu pro rozvoj venkova.